Άμεση Κράτηση

Παρακαλώ εισάγετε τηλέφωνο & email ! (εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας ώρες καταστήματος.)

iPhone 5S 16GB Space Grey EU

 
000286
Σε απόθεμα
+
Single SIM, Δίκτυο Σύνδεσης: 4G - LTE / 3G, Κάμερα: 8.0 MP, Οθόνη: 4.0" , Πυρήνες Επεξεργαστή: 2, RAM: 1 GB, Εσωτερική Μνήμη Αποθήκευσης: 16 GB, Λειτουργικό Σύστημα: iOS, SmartPhone

Βασικά χαρακτηριστικά

Τύπος:
SmartPhone
Τύπος SIM:
Single SIM
Λειτουργικό Σύστημα:
iOS
Έτος Κυκλοφορίας:
2013

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ισχύς Επεξεργαστή:
1300 MHz
Πυρήνες Επεξεργαστή:
2
Εσωτερική Μνήμη RAM:
1024 MB
Εσωτερική Μνήμη Αποθήκευσης:
16 GB
Card Slot:
ΟΧΙ
Μέγεθος Οθόνης:
4 "
Ανάλυση Οθόνης:
1136 x 640 pixels
Τύπος Οθόνης:
LED-backlit IPS LCD, capacitive touchscreen, 16M colors
Τρόπος Χειρισμού:
Οθόνη αφής (Touch screen)
Φωτογραφική / κάμερα:
8 MP
Δευτερεύουσα Κάμερα:
1,2 MP
Ενσωματωμένο Flash:
Ναι
Δίκτυο Σύνδεσης :
4G - LTE, 3G
Data Protocols:
EDGE, GPRS, HSDPA, LTE
Υποστήριξη GSM:
850 / 900 / 1800 / 1900

Λειτουργίες & Συνδεσιμότητα

Wi-Fi:
ΝΑΙ
Τύπος Διασύνδεσης:
USB

Γενικά Χαρακτηριστικά

Διάρκεια Αναμονής:
-
Διάρκεια Ομιλίας:
10 hrs
Διαστάσεις:
123.8 x 58.6 x 7.6 mm mm
Βάρος:
112 gr
Δείκτης SAR:
1,00 W/kg
Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

DOA (Dead On Arrival)/DAP (Dead After Purchase)
Το phonegallery προστατεύει τις αγορές σας: Αγοράζοντας από το phonegallery οποιοδήποτε προϊόν, πέρα από την επίσημη εγγύηση του κατασκευαστή, σας παρέχουμε επιπρόσθετα εγγύηση  αντικατάστασης του σε περίπτωση DOA (εξαρχής ελαττωματικό προϊόν). Η εγγύηση DOA παρέχεται για έως 7 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος, υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις:

1. Σε περίπτωση που κάποια συσκευή που αποκτήσατε από το κατάστημά μας είναι ελαττωματική εξ'αρχής, ισχύει η διαδικασία DOA / DAP.
- Η περίπτωση DOA (Dead on Arrival) αναφέρεται στην περίπτωση που η συσκευή ποτέ δεν τέθηκε σε λειτουργία λόγω εργοστασιακού ελαττώματος.

- Η περίπτωση DAP (Dead After Purchase) αναφέρεται στην περίπτωση που η συσκευή σταμάτησε να λειτουργεί λόγω κάποιου προβλήματος που παρουσίασε μόνη της, εντός των 7 ημερών. 
2. Τις αποφάσεις σχετικά με το εάν κάποια συσκευή καλύπτεται ή όχι από την εγγύηση DOA / DAP, λαμβάνονται από το επίσημο τεχνικό τμήμα του εκάστοτε κατασκευαστή στην Ελλάδα. Σε καμία περίπτωση η διαδικασία DOA / DAP δεν αναγνωρίζεται, εάν δεν υπάρξει αντίστοιχη επίσημη έγγραφη επιβεβαίωση από το τεχνικό τμήμα του επίσημου κατασκευαστή. Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τον έλεγχο της εκάστοτε συσκευής, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από το τεχνικό τμήμα. Η εταιρεία μας Phonegallery, δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε καθυστέρηση υπάρξει στην διαδικασία ελέγχου.
3. Η εταιρεία μας Phonegallery, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά κάποιο ελαττωματικό προϊόν ή επιστρέφει χρήματα, εάν δεν έχει προηγηθεί έλεγχος και αντίστοιχη έγγραφη επίσημη επιβεβαίωση του επίσημου κατασκευαστή, ότι βρίσκεται σε ισχύ το DOA / DAP.

Ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος μόνο εάν αυτό επιστραφεί σφραγισμένο σε άψογη κατάσταση και εντός 14 ημερών.
Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται δεκτές, εκτός από την περίπτωση που γίνει κάποιο λάθος και δεν ευθύνεται ο καταναλωτής.

Όλα τα προϊόντα μας τπαραδίδονται σφραγισμένα.
Η τιμή πώλησης του προϊόντος καθορίζεται την ημέρα της παραγγελίας σας.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το phonegallery με την προϋπόθεση ότι η ίδια και μόνο θα έχει επιλέξει τον τρόπο και εταιρεία μεταφοράς. Εάν το προϊόν δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα βάσει του επίσημου πορίσματος της αντιπροσωπείας (που προσκομίζεται και στον πελάτη) θα επιστρέφεται πίσω και ο πελάτης θα επιβαρύνεται με τα έξοδα παραλαβής και αποστολής της συσκευής.