Άμεση Παραγγελία

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας να σας καλέσουμε εμείς!

Nokia 105 Dual Sim Cyan EU

 
002492
Σε απόθεμα
+
Feature Phone, Dual, Οθόνη: 1.4", Πυρήνες CPU: 1, RAM: 4 MB, Δίκτυο Σύνδεσης: 2G, Λειτουργικό Σύστημα: Κατασκευαστή

Βασικά χαρακτηριστικά

Έτος Κυκλοφορίας:
2015
Τύπος:
Feature Phone

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τύπος Οθόνης:
TFT LCD, 65K colors
Μέγεθος Οθόνης:
1,4 "
Ανάλυση Οθόνης:
128 x 128 pixels
Τρόπος Χειρισμού:
Φυσικό Πληκτρολόγιο
Φωτογραφική / κάμερα:
-
Δευτερεύουσα Κάμερα:
-
Ενσωματωμένο Flash:
Όχι
Ισχύς Επεξεργαστή:
-
Πυρήνες Επεξεργαστή:
1
Λειτουργικό Σύστημα:
Κατασκευαστή
Εσωτερική Μνήμη RAM:
4 MB
Card Slot:
Όχι
Δίκτυο Σύνδεσης :
2G

Λειτουργίες & Συνδεσιμότητα

Τύπος SIM:
Dual SIM
Wi-Fi:
ΟΧΙ
Τύπος Διασύνδεσης:
USB

Γενικά Χαρακτηριστικά

Διάρκεια Αναμονής:
600 hrs
Διάρκεια Ομιλίας:
15 hrs
Διαστάσεις:
108.5 x 45.5 x 14.1 mm
Βάρος:
69,6 gr
Δείκτης SAR:
1,48 W/kg
Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.

DOA (Dead On Arrival)/DAP (Dead After Purchase)
Το phonegallery προστατεύει τις αγορές σας: Αγοράζοντας από το phonegallery οποιοδήποτε προϊόν, πέρα από την επίσημη εγγύηση του κατασκευαστή, σας παρέχουμε επιπρόσθετα εγγύηση  αντικατάστασης του σε περίπτωση DOA (εξαρχής ελαττωματικό προϊόν). Η εγγύηση DOA παρέχεται για έως 7 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος, υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις:

1. Σε περίπτωση που κάποια συσκευή που αποκτήσατε από το κατάστημά μας είναι ελαττωματική εξ'αρχής, ισχύει η διαδικασία DOA / DAP.
- Η περίπτωση DOA (Dead on Arrival) αναφέρεται στην περίπτωση που η συσκευή ποτέ δεν τέθηκε σε λειτουργία λόγω εργοστασιακού ελαττώματος.

- Η περίπτωση DAP (Dead After Purchase) αναφέρεται στην περίπτωση που η συσκευή σταμάτησε να λειτουργεί λόγω κάποιου προβλήματος που παρουσίασε μόνη της, εντός των 7 ημερών. 
2. Τις αποφάσεις σχετικά με το εάν κάποια συσκευή καλύπτεται ή όχι από την εγγύηση DOA / DAP, λαμβάνονται από το επίσημο τεχνικό τμήμα του εκάστοτε κατασκευαστή στην Ελλάδα. Σε καμία περίπτωση η διαδικασία DOA / DAP δεν αναγνωρίζεται, εάν δεν υπάρξει αντίστοιχη επίσημη έγγραφη επιβεβαίωση από το τεχνικό τμήμα του επίσημου κατασκευαστή. Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για τον έλεγχο της εκάστοτε συσκευής, εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από το τεχνικό τμήμα. Η εταιρεία μας Phonegallery, δε φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε καθυστέρηση υπάρξει στην διαδικασία ελέγχου.
3. Η εταιρεία μας Phonegallery, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά κάποιο ελαττωματικό προϊόν ή επιστρέφει χρήματα, εάν δεν έχει προηγηθεί έλεγχος και αντίστοιχη έγγραφη επίσημη επιβεβαίωση του επίσημου κατασκευαστή, ότι βρίσκεται σε ισχύ το DOA / DAP.

Ο πελάτης έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος μόνο εάν αυτό επιστραφεί σφραγισμένο σε άψογη κατάσταση και εντός 14 ημερών.
Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται δεκτές, εκτός από την περίπτωση που γίνει κάποιο λάθος και δεν ευθύνεται ο καταναλωτής.

Όλα τα προϊόντα μας τπαραδίδονται σφραγισμένα.
Η τιμή πώλησης του προϊόντος καθορίζεται την ημέρα της παραγγελίας σας.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το phonegallery με την προϋπόθεση ότι η ίδια και μόνο θα έχει επιλέξει τον τρόπο και εταιρεία μεταφοράς. Εάν το προϊόν δεν παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα βάσει του επίσημου πορίσματος της αντιπροσωπείας (που προσκομίζεται και στον πελάτη) θα επιστρέφεται πίσω και ο πελάτης θα επιβαρύνεται με τα έξοδα παραλαβής και αποστολής της συσκευής.